Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Αγιορείτης Γέροντας Καλλίστρατος,Ελλάδα & 3os Παγκόσμιος Πόλεμος

Ο γέροντας Καλλίστρατος είναι ένας από τους λίγους χαρισματικούς γέροντες μες στην ταπεινότητα, την γλυκύτητα, την αγνότητα και τον θείο έρωτα.  Ασκητής του Αγίου Όρους, στερούμενος τα βασικά, τροφοδοτούμενος από την φροντίδα Του Θεού. Προσέξτε πολύ καλά τί λέει για το τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, τους ρώσσους, τους κυβερνώντες, τους αοράτους ασκητές, το πού βρίσκεται Η Παναγία μας. Προσέξτε καλά τις ημερομηνίες που λέει, οτι βγαίνουν!


Αυτό που αναφέρει στο 1:30 για το άστρο δυτικά του φεγγαριού, το άκουσα και από άλλη πηγή, δηλαδή από δύο διαφορετικά άτομα, που είδαν το άστρο να λάμπει περισσότερο από τα άλλα και λέγεται οτι είναι σημάδι για τον τρίτο μεγάλο πόλεμο και όταν θα φθάσει πάνω από το Αιγαίο τότε θα γίνουν τα επερχόμενα με την Πόλη. Επίσης αναφέρει ο γέροντας οτι σε δύο χρόνια θα ξεκινήσει ο πόλεμος..Σήμερα διάβασα αυτό το κείμενο και παρατήρησα οτι συμπίπτουν τα γεγονότα, όπως κι από πολλές άλλες πηγές που κάνουν λόγο για παγκόσμιο πόλεμο. Τα ίδια λένε οι Προφήτες και Άγιοι πατέρες μας, οι μεγάλοι ηγέτες όπως Πούτιν, Μεντβέντεφ, Κίσσινγκερ κλπ. που μας προϊδεάζουν για τον παγκόσμιο πόλεμο.  Όπως μεγάλες εξελίξεις με την αλλαγή νομίσματος, Τούρκοι που οργιάζουν στα σύνορά μας. Όλα αυτά συγκλίνουν στον ίδιο παρονομαστή, που δεν είναι άλλος από τον πυρηνικό πόλεμο που ακολουθεί. Μη ξεχνάμε και τις μαρτυρίες για το μεγάλο βασιλιά τον μαρμαρωμένο, οτι έχει ανασηκωθεί και περιμένει την ώρα που θα μπει στην Πόλη.
Αναρωτηθείτε λοιπόν, γιατί κατασκευάσανε τόσες υπόγειες διαβάσεις, γιατί αποθηκεύσανε σπόρους σε υπόγειο στο θησαυροφυλάκιο της ημέρας καταστροφής; Χμ, μόλις θυμήθηκα τα λόγια ενός νορβηγού πολιτικού που μας προειδοποίησε για κάτι σημαντικό λίγο πριν πεθάνει (!) και τότε δεν έδωσα και πολύ βάση στα λόγια του, αλλά τώρα δείχνουν οτι όλα οδηγούν προς τα εκεί.. Καλό θα ήταν να μην τρομοκρατηθεί κανείς ακούγοντας αυτά, αλλά να μπορέσουμε όλοι να αφυπνιστούμε, να κινητοποιηθούμε πνευματικά κυρίως, γιατί πρέπει να είμαστε έτοιμοι...
Ακόμη δείτε:
πηγή: Ok

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε διατυπώστε τα σχόλια σας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι όχι γκρίκλις διότι είμαστε κληρονόμοι της πιο δημοφιλούς και πλούσιας γλώσσας στον κόσμο. Επίσης παρακαλούμε το περιεχόμενο των σχολίων είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, να μην περιέχει ύβρεις, διότι ως πολιτισμένοι άνθρωποι οφείλουμε να διατηρήσουμε ενα επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν οτι ενδεχομένως να παρακολουθούν κι ανήλικα παιδιά το ιστολόγιο. Όπως και να ΄χει, κάθε άποψή σας είναι σεβαστή αρκεί να διατυπώνεται με κόσμιο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...