Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Η Ανάσταση του.... μέλλοντος;; - PROJECT BLUE BEAM ¨Ανέστησαν¨ δολοφονημένο ράπερ στην σκηνή μέσω της τεχνολογίας

Κανονικά δε θα έβαζα το συγκεκριμένο βίντεο, γιατί αποφεύγεται στο μπλογκ να υπάρχει βρωμολοχία, αλλά το βάζω για να δείτε πόσο εύκολα μπορούν να πειστούν κάποιοι ανίδεοι από μια τυχόν εμφάνιση Του Χριστού, του Βούδα, του Αλλάχ στο άμεσο μέλλον (σκηνοθετημένη σαφώς από το θαύμα της τεχνολογίας μπλε ακτίνα (Blue Beam) το οποίο είναι ακουστά, οτι θα χρησιμοποιηθεί και χρησιμοποιείται ήδη για αθέμιτους σκοπούς-βλέπε θεάσεις με ιπτάμενους δίσκους). Το παρακάτω κείμενο είναι απ΄το μπλογκ oeaf.blogspot.gr .




Γράφει  Ο.Ε.Α.Φ. Κωνσταντίνος Φανουράκης
Το άρθρο περιλαμβάνει έρευνα και όχι αφιέρωμα

Ο Αμερικανός δολοφονημένος ράπερ Tupac Shakur, που πυροβολήθηκε το 1996,  αναστήθηκε σε ένα μουσικό φεστιβάλ στην Καλιφόρνια το σαββατοκύριακο στην καθιερωμένη ανοιξιάτικη και θρησκευτική ανάσταση!!
Τραγούδησαν σε ένα ντουέτο ο Snoop Dogg και ο Tupac Shakur  ο οποίος από ένα τεχνολογικό θαύμα εμφανίστηκε στην σκηνή  μέσω τρισδιάστατου ολογράμματος και τραγούδησε δυο από τα πιο φημισμένα τραγούδια του όπως το «Χαίρε Μαρία»  από το άλμπουμ The Don Killuminati: The 7 DayTheory (Σκοτώστε τους ιλλουμινάτι : Η 7 Ημέρα Θεωρία..)  για τους στίχους πατήστε εδώ .
Το δεύτερο τραγούδι «of Amerikaz Most Wanted» (2 Amerikaz καταζητούμενοι)
από το άλμπουμ «All Eyez on Me» (Όλα τα μάτια επάνω μου.. )
για τους στίχους πατήστε εδώ.

2 σχόλια :

  1. εδω πρωτοδημοσιευτηκε
    http://oeaf.blogspot.com/2012/04/project-blue-beam.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστώ για την διόρθωση. Θα αποκατασταθεί η πηγή.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε διατυπώστε τα σχόλια σας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι όχι γκρίκλις διότι είμαστε κληρονόμοι της πιο δημοφιλούς και πλούσιας γλώσσας στον κόσμο. Επίσης παρακαλούμε το περιεχόμενο των σχολίων είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, να μην περιέχει ύβρεις, διότι ως πολιτισμένοι άνθρωποι οφείλουμε να διατηρήσουμε ενα επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν οτι ενδεχομένως να παρακολουθούν κι ανήλικα παιδιά το ιστολόγιο. Όπως και να ΄χει, κάθε άποψή σας είναι σεβαστή αρκεί να διατυπώνεται με κόσμιο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...