Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ο Ν. Μιχαλολιάκος εκσφενδόνισε καρύδα στον Δ. Κολλάτο


Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής «Κίτρινος Τύπος» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο προβλήθηκε ένα video με πρωταγωνιστή τον Νίκο Μιχαλολιάκο. 


Ο γενικός γραμματέας του λαϊκού εθνικιστικού συνδέσμου «Χρυσή Αυγή» ήταν καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή «Ζούγκλα» τον Απρίλιο του 1998 και μιλούσε για το θέμα των μεταναστών.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρισκόταν και ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος, ο οποίος διαφώνησε μαζί του και ζήτησε από τον Νίκο Μιχαλολιάκο να μην τον προσφωνεί με το μικρό του όνομα αλλά με το επίθετό του.

Τότε εκείνος εξαγριώθηκε και πέταξε μία καρύδα προς τον σκηνοθέτη. Η συνέχεια στο video που ακολουθεί…

 Για να δείτε το βίντεο πατήστε εδώ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε διατυπώστε τα σχόλια σας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι όχι γκρίκλις διότι είμαστε κληρονόμοι της πιο δημοφιλούς και πλούσιας γλώσσας στον κόσμο. Επίσης παρακαλούμε το περιεχόμενο των σχολίων είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, να μην περιέχει ύβρεις, διότι ως πολιτισμένοι άνθρωποι οφείλουμε να διατηρήσουμε ενα επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν οτι ενδεχομένως να παρακολουθούν κι ανήλικα παιδιά το ιστολόγιο. Όπως και να ΄χει, κάθε άποψή σας είναι σεβαστή αρκεί να διατυπώνεται με κόσμιο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...