Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

αεροψεκασμοί: αποδείξεις οτι μας σκοτωνουν

Τί κρύβεται άραγε πίσω από τους αεροψεκασμούς; Μια εκδοχή είναι να μειώσουν τον πληθυσμό (η ελίτ-πράγμα που υποστήριξε κι ο Μπιλ Γκέιτς) έτσι ώστε να είμαστε πιο εύκολα ελεγχόμενοι από την διεστραμμένη νέα τάξη. Στην καλύτερη περίπτωση αιτιολογία θα μπορούσε να είναι η αποδυνάμωση του οργανισμού μας κι αποχαύνωση του ανθρώπου ώστε να μη μπορεί να αντιδρά και να ακολουθεί χωρίς αντίσταση αυτά που επιβάλλουν. Άλλη μια καλή εκδοχή θα μπορούσε να είναι η εξής:
Ότι με τους ψεκασμούς συνδέονται άμεσα εταιρίες που προωθούν τα μεταλλαγμένα (όπως η Μονσάντο) κι απ' οτι γνωρίζετε προωθείται ήδη υποχρεωτικά σε χώρες η απαγόρευση βιολογικών καλλιεργειών, καθώς και συλλογή και χρήση βοτάνων από νοικοκυριά. Προωθείται έτσι, η χρήση καθαρά μεταλλαγμένων προϊόντων που θα προκαλέσουν βλάβη στον οργανισμό μας.Τί σχέση έχουν οι αεροψεκασμοί με τον κώδικα αλλιμεντάριους που προωθεί τα μεταλλαγμένα; Εαν ψεκάσουν τις βιολογικές καλλιέργειες, αυτές είναι αδύνατο να επιβιώσουν στα μέταλλα αλλουμίνιο, βάριο, στρόντιο που πέφτουν από τα αεροπλάνα κι έτσι αναγκαστικά η ανθρωπότητα θα τραφεί με μεταλλαγμένες τροφές. Αυτό φυσικά ωφελεί και φαρμακοβιομηχανίες διότι η υγιεία των ανθρώπων θα είναι προσβεβλημένη από τοξίνες και βλαβερές ουσίες. Παρακολουθήστε όμως το αναλυτικό βίντεο στο οποίο αποδεικνύεται με έρευνες και αποδεικτικά στοιχεία οτι οι ψεκασμοί περιέχουν βαρέα μέταλλα σε επικίνδυνες ποσότητες, ξεκάθαρη κίνηση για να εξοντώσουν μεγάλο πληθυσμό μέσω της διατροφικής μας αλυσίδας αλλά και του αέρα που αναπνέουμε!
ok!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε διατυπώστε τα σχόλια σας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι όχι γκρίκλις διότι είμαστε κληρονόμοι της πιο δημοφιλούς και πλούσιας γλώσσας στον κόσμο. Επίσης παρακαλούμε το περιεχόμενο των σχολίων είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, να μην περιέχει ύβρεις, διότι ως πολιτισμένοι άνθρωποι οφείλουμε να διατηρήσουμε ενα επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν οτι ενδεχομένως να παρακολουθούν κι ανήλικα παιδιά το ιστολόγιο. Όπως και να ΄χει, κάθε άποψή σας είναι σεβαστή αρκεί να διατυπώνεται με κόσμιο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...