Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Μας δηλητηριάζει η ΝΤΠ μέσω των αεροψεκασμών

(Το μαρτυρά και η κάρτα απ΄το γνωστό παιχνίδι)..Με αφορμή τους επαναλαμβανόμενους αεροψεκασμούς που πραγματοποιήθηκαν ακόμη και χθες το βράδυ μέχρι το πρωϊ, υπό το φως του φεγγαριού, έχω να θείξω πάλι το γνωστό σε όλους μας αυτό θέμα.

Καταρχήν δείτε ποια αεροπλάνα πετούν πραγματικά πάνω από τις πόλεις  που ζείτε.
Τα αεροσκάφη χημικών αεροψεκασμών δεν υπάρχουν στην....
σελίδα αυτή, διότι δεν αναγνωρίζονται ως επίσημες αεροπορικές πτήσεις ..
Τα συμπεράσματα επί της οθόνης ..











Οι λόγοι είναι προφανείς πλέον γιατί συμβαίνει αυτό: 

1 Γεωδυναμική (όπως σήμερα).
2 Ψεκασμός με nanobots και morgellons για τον έλεγχο του νού κλπ.
3 Ψεκασμός βαρέων μετάλλων για δημιουργία ασθενιών. 
4 Δημιουργία πλέγματος με σκοπό να εμποδίζουν τις ακτίνες του ηλίου και ουσιαστικά να μας στερούν την πολύτιμη για μας βιταμίνη D αλλά και την δυνατότητα του να αναπτυχθούν τα φυτά.

Κάπου είδα να γίνεται αναφορά για τη γνωστή εταιρία Μονσάντο που προωθεί  μεταλλαγμένους σπόρους και οτι μπορεί να είναι αυτή που κρύβεται πίσω από το θέμα. Για ποιόν λόγο; Προφανώς για να καταστραφούν οι βιολογικές καλλιέργειες και να καθιερωθούν οι μεταλλαγμένοι σπόροι, σύμφωνα με τους οποίους θα άντεχαν τα φυτά στην κατάληψή τους από τα βαρέα μέταλλα που πέφτουν πάνω τους από τα αεροπλάνα. Αντίθετα, αυτά τα μέταλλα καταστρέφουν τις βιολογικές καλλιέργειες.

Άλλο σενάριο είναι αυτό που είναι συνυφασμένο με τη μείωση του πληθυσμού και οι αεροψεκασμοί είναι εύκολος τρόπος για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Με μόλυνση των υδάτων, της τροφικής αλυσίδας, του αέρα που εισπνέουμε, γίνεται πραγματοποιήσιμο.



Αεροψεκασμοί με το δηλητηριούχο φθόριο..

ΒΙΝΤΕΟ–Το Φθόριο (fluoride) το γνώριζαν οι γιαγιάδες μας για τη χρήση του σαν ποντικοφάρμακο.Οι Ναζί γνωρίζοντας τις «ευεργετικές» του ιδιότητες το χρησιμοποιούσαν ως κατευναστικό στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Επετύγχαναν έτσι, νωθρότητα, απώλεια μνήμης, μειωμένη αντίληψη και σκέψη.
Σας θυμίζουν κάτι αυτά τα συμπτώματα; Το Φθόριο καταστρέφει μια ουσία που είναι υπεύθυνη για την ορθή λειτουργία του νευρικού συστήματος, την ακετυλοχολίνη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αδράνεια στη μεταβίβαση εντολών προς τον εγκέφαλο, την αποδυνάμωση της μνήμης ενώ η έλλειψη της ευθύνεται και για τη νόσοAlzheimer. Συν τοις άλλοις, ευθύνεται για… μια σειρά καρκινογενέσεις ιδιαίτερα στα οστά καθώς και για οστεοπόρωση και αρθρίτιδα. Από το 1990 το φθόριο έχει συγκαταλεγεί στις καρκινογόνες ουσίες από το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου των ΗΠΑ με ένδειξη καρκίνου των οστών και οστεοσαρκώματος. Η Διεθνής Ακαδημία Στοματικής Ιατρικής και Τοξικολογίας κατέταξε το φθόριο ως μη αποδεκτό οδοντικό φάρμακο, λόγω της υψηλής τοξικότητάς του. Το φθόριο επιδρά στο ανοσολογικό σύστημα με διάφορους τρόπους με αποτέλεσμα την ελάττωση της λειτουργικότητάς του. Η συνέπεια αυτής της δράσης είναι η μεγαλύτερη ευπάθεια του οργανισμού σεμικρόβια και ιούς και η εκδήλωση διαφόρων αυτοάνοσων παθήσεων. Αυτή η διαταραχή του ανοσολογικού συστήματος έχει προταθεί ως ένας από τους τρόπους με τους οποίους η χρόνια έκθεση σε φθόριο επάγει την καρκινογένεση. Φθόριο και γονιμότητα. Τα αποτελέσματα της έρευνας του S.C. Freni για την έκδοση του Public Health Service Review το 1991 για την τοξικότητα του φθορίου, έδειξαν ότι η έκθεση σε φθόριο προκαλούσε ελάττωση της ικανότητας αναπαραγωγής και γενετικές βλάβες που μεταδίδονταν από γενιά σε γενιά. 

Φθόριο και εγκέφαλος. 

Το φθόριο αναστέλλει τη δράση του ενζύμου ακετυλοχολινεστεράση που συμμετέχει στη μετάδοση του νευρικού συστήματος. Η χρόνια έκθεση στο φθόριο ενδέχεται να σχετίζεται με εγκεφαλικές δυσλειτουργίες που αφορούν κυρίως στη συγκέντρωση της προσοχής και στη μνήμη. Η αυξημένη πρόσληψη φθορίου έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του δείκτη νοημοσύνης. Η επίδραση της υψηλής συγκέντρωσης φθορίου στον εγκέφαλο ενδέχεται να ξεκινάει ακόμα και από το στάδιο του εμβρύου ή του νεογέννητου, όταν η ανάπτυξη του εγκεφάλου είναι περισσότερο έντονη.

 





 


Chemtrails χρησιμοποιήθηκαν και στον 2 παγκόσμιο πόλεμο

Σύννεφα  ψεκασμών  ως αμυντική τακτική χρησιμοποιούσαν και στον 2 παγκόσμιο πόλεμο δείτε το εκπληκτικό video.


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ - ΣΧΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ .


ΠΗΓΗ: http://afipnisoy.blogspot.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε διατυπώστε τα σχόλια σας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι όχι γκρίκλις διότι είμαστε κληρονόμοι της πιο δημοφιλούς και πλούσιας γλώσσας στον κόσμο. Επίσης παρακαλούμε το περιεχόμενο των σχολίων είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, να μην περιέχει ύβρεις, διότι ως πολιτισμένοι άνθρωποι οφείλουμε να διατηρήσουμε ενα επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν οτι ενδεχομένως να παρακολουθούν κι ανήλικα παιδιά το ιστολόγιο. Όπως και να ΄χει, κάθε άποψή σας είναι σεβαστή αρκεί να διατυπώνεται με κόσμιο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...