Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Google Earth εικόνες, νέα υπηρεσία.

Εχθές ανακάλυψα  έναν καινούριο τρόπο κι ενδιαφέρον για να σερφάρεις στο google earth. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει, είναι ότι καταρχήν δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις λογισμικό της υπηρεσίας, αλλά βάζεις μόνο την τοποθεσία που σε ενδιαφέρει στο πλαίσιο. Αμέσως μετά, κι εφόσον έχεις κάνει εστίαση, εαν σύρεις το πορτοκαλί ανθρωπάκι (χωρίς να το αφήσεις) θα δεις να ξεπροβάλλουν μπλε κουκίδες και σέρνοντάς το το ανθρωπάκι πάνω σε μια κουκίδα, θα εμφανιστεί η φωτογραφία που υπάρχει εκεί. Δηλαδή το πλεονέκτημα απ΄ το παλιό google earth είναι οτι εδώ δε χρειάζεται να μπεις μες στη φωτογραφία οπωσδήποτε για να την δεις, αλλά τη βλέπεις σύντομα σε μικρογραφία.
Το καλύτερο είναι οτι όταν μπαίνεις σε κάποιες φωτογραφίες (κυρίως σε μεγάλες πόλεις), μπορείς να κάνεις εστίαση σε αυτές πατώντας σε άλλες κουκίδες. Είναι πιο πρακτικό εργαλείο, αν πειραματιστείτε λιγάκι, νομίζω οτι θα το προτιμήσετε από το κλασσικό google earth. Περιηγηθείτε από ΑΥΤΗ τη σελίδα.

Σε όσους δε το γνωρίζουν, να προσθέσω το bing maps (bird's eye) που είναι σαφέστερα το καλύτερο σε μεγαλουπόλεις γιατί κάνει καταπληκτική εστίαση, αλλά υστερεί γενικότερα στα υπόλοιπα μέρη της υφηλίου απ΄το google earth. 

πηγή: ok

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε διατυπώστε τα σχόλια σας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι όχι γκρίκλις διότι είμαστε κληρονόμοι της πιο δημοφιλούς και πλούσιας γλώσσας στον κόσμο. Επίσης παρακαλούμε το περιεχόμενο των σχολίων είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, να μην περιέχει ύβρεις, διότι ως πολιτισμένοι άνθρωποι οφείλουμε να διατηρήσουμε ενα επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν οτι ενδεχομένως να παρακολουθούν κι ανήλικα παιδιά το ιστολόγιο. Όπως και να ΄χει, κάθε άποψή σας είναι σεβαστή αρκεί να διατυπώνεται με κόσμιο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...