Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Δυτική Θράκη, σε αφίσα με τίτλο: ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ.

Φυσικά ουδείς λόγος για το οτι η διαφήμιση των υποψηφίων μουσουλμάνων διατυπώνεται αποκλειστικά και μόνο στην τουρκική γλώσσα κι όχι στα ελληνικά..Το χονδρό της υπόθεσης όπως οι περισσότεροι έχετε καταλάβει, είναι ο τίτλος ο οποίος εαν μεταφραστεί σημαίνει: ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΓΗΚΑΝ 
ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ 
ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ. 
Ευθύνη έχει για όλα αυτά τα αίσχη και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο ανθελληνικό κόμμα είναι, που το μόνο που γνωρίζει να κάνει είναι να αντεπιτίθεται εναντίον του μνημονίου (ορθώς), αλλά απ΄την άλλη να αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία, να προωθεί μουσουλμάνους που οραματίζονται την Δυτική θράκη ως τουρκική, να στηρίζει λαθρομετανάστες και να κάνει λόγο για παροχή επιδόματος ανεργίας σε αυτούς με..δικά μας χρήματα φυσικά. Κόμμα που απειλεί την εθνική μας κυριαρχία και ακόμη περισσότερο προδότες οι Έλληνες που θα βάλουν το χέρι τους σε αυτό το έγκλημα την ερχόμενη Κυριακή...!


πηγή: ok

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε διατυπώστε τα σχόλια σας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι όχι γκρίκλις διότι είμαστε κληρονόμοι της πιο δημοφιλούς και πλούσιας γλώσσας στον κόσμο. Επίσης παρακαλούμε το περιεχόμενο των σχολίων είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, να μην περιέχει ύβρεις, διότι ως πολιτισμένοι άνθρωποι οφείλουμε να διατηρήσουμε ενα επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν οτι ενδεχομένως να παρακολουθούν κι ανήλικα παιδιά το ιστολόγιο. Όπως και να ΄χει, κάθε άποψή σας είναι σεβαστή αρκεί να διατυπώνεται με κόσμιο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...