Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

72 ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΡΥΠΑΡΩΝ ΓΕΝΩΝ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ;


ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΩΝ ΤΟ ΦΥΛΑΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! 7ΔΙΣ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ 72 ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ (ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ) ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 72 ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΡΥΠΑΡΩΝ ΓΕΝΩΝ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ.

ΕΣΕΙΣ ΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 72 ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΗΤΑΝ 73 ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΣΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΜΑΣ..

ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ..


Ο Άγιος Ανδρέας μας μιλάει για 72 βασιλείς,

Ποια είναι η γη των Γωγ και Μαγωγ;

Οι υποχθόνιες χώρες που στεγάζουν όλους αυτούς, δηλαδή τα "ρυπαρά έθνη" στην Αποκάλυψη ονομάζονται γη των Γωγ και Μαγώγ. Ο Άγιος Ανδρέας μιλάει για "Ινδαλία" δηλαδή για την περιοχή της Ινδίας και πιθανότατα και των Ιμαλαΐων ενώ κατά αλλά βιβλία πύλες υπάρχουν και αλλού...


Τα ονόματα των 72 Βασιλειάδων είναι τα ακόλουθα:

Βάαλ, Αγάρης, Βασσαγός, Μαρμπάς, Σαμιγκινά, Βαλεφόρ, Βαρβάτος,
Αμούν, Μπουέρος, Παίμων, Γουσίων, Μπέλεθ, Σίτρι, Λεράζ, Μπάλαμ,
Καμίων, Ελιγών, Βότις, Ζεπάρ, Βαθήν, Σάλλος, Μάραξ, Πούρσων, Ίπος,
Ναβήριος, Αίημ, Γκλάσια Λαμπολάς, Μπιούν,Μπερίθ, Ρονοβέ, Φορνέας,
Άσταρωθ, Φόρας, Ασμουδαίος, Γκεάπ, Φορφούρ, Μαρχωσιάς, Στόλας,
Φοίνιξ, Χάλφας, Μάλφας, Ραούμ, Φωκαλόρ, Βεπάρ, Σαξ, Σαμπνόκ-Ρα,
Βινέ, Μπιφρόνς, Βουάλ, Χααγκεντί, Κροσσέλ, Φουρκάς, Μουρμούρ,
Ορομπάς, Γκρεμορύ, Οσέ, Αλλόκες, Οριάς, Βαπουλά, Ζαγκάν, Βαλάκ,
Αντράλ, Χαουρές, Ανδρέαλφος, Κιμεγές, Αμδουσιάς, Βελιάλ, Ντεκαράμπια,
Αμύ, Σήρε, Δανταλίων και Ανδρομάλιος.


Οι Νεφιλ’ιμ, δεν μπορούν να βγουν από τις πύλες, παρά μόνο οι πολύ πνευματικά ισχυροί από αυτούς, όταν κάποιος τους καλέσει όπως γίνεται και με το κάλεσμα δαιμόνων. Την επάνοδο τους στη γη την ονομάζουν Μεγάλη Επιστροφή. Τις πύλες αυτές θα ανοίξει ο αντίχριστος στα έσχατα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο που έχει ειπωθεί ότι οι μάρτυρες αυτών των χρόνων θα είναι οι μεγαλύτεροι όλων των εποχών…

2 σχόλια :

  1. Ζουμε σε καιρούς πολύ πονηρούς.... Κ θα πρέπει να είμαστε σε εγριγορση. Τουλάχιστον να πέσουμε σαν τούς προγόνους μας...... Ηρωικά!!!!! Άδερφια σηνεχηστε τον αγώνα. Κ συγνώμη για τα ελληνικά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδερφέ μη ζητάς συγνώμη για τα ελληνικά, τουλάχιστον εσύ δεν χρησιμοποιείς το αντιαισθητικό γκρίκλις όπως κάποιοι άλλοι δολοφόνοι της ελληνικής αλφαβήτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε διατυπώστε τα σχόλια σας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι όχι γκρίκλις διότι είμαστε κληρονόμοι της πιο δημοφιλούς και πλούσιας γλώσσας στον κόσμο. Επίσης παρακαλούμε το περιεχόμενο των σχολίων είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, να μην περιέχει ύβρεις, διότι ως πολιτισμένοι άνθρωποι οφείλουμε να διατηρήσουμε ενα επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν οτι ενδεχομένως να παρακολουθούν κι ανήλικα παιδιά το ιστολόγιο. Όπως και να ΄χει, κάθε άποψή σας είναι σεβαστή αρκεί να διατυπώνεται με κόσμιο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...