Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Περπατάει πάνω στο νερό..η απάντηση εδώ, πώς γίνεται..

Ο Στίβεν Φρέιν από το Μπράντφορντ, γνωστός και ως Dynamo, μπορεί να περπατήσει στο νερό, να δώσει ζωή σε χάρτινες πεταλούδες, να λιώσει νομίσματα στα χέρια του, να μετατρέψει χιόνι σε διαμάντια και κινητά τηλέφωνα σε ποτήρια μπύρας, να περάσει μέσα από τζάμια, να κατέβει ουρανοξύστες περπατώντας στην εξωτερική πλευρά τους ή να αφαιρέσει την γραμμή μαυρίσματος από το κορμί μιας Playmate στο Μαϊάμι!  Δείτε τον να περπατάει στο νερό και στο τρέιλερ της νέας του τηλεοπτικής σειράς, Magician Impossible, όπου δείχνει τις περιπέτειες του σε πόλεις όπως το Λας Βέγκας, το Λος Άντζελες και η Βενετία.





πηγή: radar

Με αφορμή αυτό το βίντεο που είδα κι επειδή γνωρίζουμε λίγο ή πολύ ότι όλοι αυτοί οι μάγοι και ταχυδακτυλουργοί όλο και κάποιο κόλπο σκαρφίζονται για να μαγέψουνε το κοινό, ήθελα να κάνω μια έρευνα για να εντοπίσω το κόλπο αυτού του φαινομένου (του να περπατά δηλαδή κάποιος πάνω στο νερό χωρίς να βυθιστεί).

Η απάντηση βρίσκεται εδώ:


Άρα γενικό συμπέρασμα.. Πρέπει να είμαστε άκρως επιφυλακτικοί όταν βλέπουμε φαινόμενα ανεξήγητα όπως αυτό, διότι σε όλα υπάρχει ενα τρικ που μας δίνει αυτά τα αποτελέσματα. Σαφώς υπάρχουν και κόλπα θαυμαστά που προκαλούνται από επίκληση σατανικών πνευμάτων (αυτό είναι μεγάλη συζήτηση, αλλά μην επιμείνουμε σε αυτό για την ώρα).

Και να θυμάστε πως όπως λέει και το ρητό, ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός...κάτι κρύβεται από πίσω.

πηγή:ok

1 σχόλια :

  1. Ένας ταχυδακτυλουργός, τις περισσότερες φορές πρέπει να έχει και καλούς συνεργάτες για να ξεγελάσει το κοινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε διατυπώστε τα σχόλια σας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι όχι γκρίκλις διότι είμαστε κληρονόμοι της πιο δημοφιλούς και πλούσιας γλώσσας στον κόσμο. Επίσης παρακαλούμε το περιεχόμενο των σχολίων είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, να μην περιέχει ύβρεις, διότι ως πολιτισμένοι άνθρωποι οφείλουμε να διατηρήσουμε ενα επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν οτι ενδεχομένως να παρακολουθούν κι ανήλικα παιδιά το ιστολόγιο. Όπως και να ΄χει, κάθε άποψή σας είναι σεβαστή αρκεί να διατυπώνεται με κόσμιο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...