Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Βίντεο ντοκουμέντο από τις καταστροφές στη σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής

-Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίες είναι ο απολογισμός της εξέγερσης στη σχολή αστυφυλάκων μέχρι αυτή την ώρα.
-Οι τραυματίες έχουν ήδη δεχτεί τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Κομοτηνής, χωρίς κανένας τους να χρειαστεί να νοσηλευτεί.
-Με τη συνδρομή δύο διμοιριών των ΜΑΤ από την Ξάνθη συνελήφθησαν 50 αλλοδαποί, αφού ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση.
Οι μετανάστες, όπως αποδεικνύει και το βίντεο, προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στους κοιτώνες, ξηλώνοντας τις πόρτες, σπάζοντας τζάμια και βάζοντας φωτιά στα στρώματα, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες κράτησής τους. Αυτή την ώρα επικρατεί ηρεμία και οι μετανάστες έχουν επιστρέψει στους κοιτώνες, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής που θα κοιμηθούν οι μετανάστες σήμερα το βράδυ, αφού οι κοιτώνες όπου φιλοξενούνταν έχουν υποστεί ολοκληρωτική καταστροφή. To κρύο στην περιοχή είναι ήδη έντονο. Δείτε τις εικόνες που αποκλειστικά κατέγραψε το Xronos.gr μέσα από τις εγκαταστάσεις που φυλάσσονται οι λαθρομετανάστες 

 
http://www.xronos.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε διατυπώστε τα σχόλια σας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι όχι γκρίκλις διότι είμαστε κληρονόμοι της πιο δημοφιλούς και πλούσιας γλώσσας στον κόσμο. Επίσης παρακαλούμε το περιεχόμενο των σχολίων είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, να μην περιέχει ύβρεις, διότι ως πολιτισμένοι άνθρωποι οφείλουμε να διατηρήσουμε ενα επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν οτι ενδεχομένως να παρακολουθούν κι ανήλικα παιδιά το ιστολόγιο. Όπως και να ΄χει, κάθε άποψή σας είναι σεβαστή αρκεί να διατυπώνεται με κόσμιο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...