Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΘΗΒΑ,ΠΥΛΕΣ,ΜΑΡΤΙΝΟ-ΝΕΦΕΛΙΜ;


Ένα κείμενο του Χρήστου Ν. που μου έκαν εντύπωση και σας το παραθέτω. 

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΗΓΗΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ....
ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ ΦΘΟΙΩΤΙΔΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ..ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΥΛΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ Η ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ.
ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΛΑΣΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΦΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ-ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ο ΦΙΛΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΑΙ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ...ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΛΗ..ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΚΟΜΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ..ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑΠΕΙ...!!ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΟΜΟΡΦΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ..!!

σχόλιο οκ:  (Για όσους δε γνωρίζουν τί είναι νεφέλιμ μπορούν να δουν εδώ το σχετικό θέμα). Επίσης όποιος γνωρίζει περισσότερα για το συγκεκριμένο θέμα στην περιοχή του Μαρτινου Φθοιώτιδος, ας στείλει ένα σχόλιο.

άλλο κείμενο του Χρήστου Ν. που αφορά τα ρυπαρά έθνη με τίτλο ΡΥΠΑΡΑ,ΑΣΕΒΗ,ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ,ΕΣΩΓΗΙΝΟΙ :

 ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΕ ΠΟΥΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΕΧΤΕΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΑ ΟΡΦΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ..ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ.."ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΑ ΑΣΕΒΗ ΓΕΝΗ"..ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ...Ε ΝΑ  ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΛΕΕΙ..ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ,ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΤΩΝΑΣ,ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ Ο ΣΑΛΟΣ,ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΝΔΟΙ,ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ,ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΤΟΥ ΘΗΒΑΙΟΥ,ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ,ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 51-ΒΑΣΗ ΝΤΟΥΛΤΣΕ,ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΔΑΛΑΙ ΛΑΜΑ...ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ....ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ...ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

1 σχόλια :

  1. Δεν ξέρω για τους Νεφελίμ, αλλά στη Θήβα έχουμε την Αρχαιότερη πυραμίδα! Θα πρέπει να σας πω ότι γίνονται προσπάθειες από ένα νεοσύστατο σύλλογο να διαφημιστεί η πόλη για την ιστορία της... Τα υπόλοιπα που λέτε δεν τα γνωρίζω. Ωστόσο θα έχει ενδιαφέρον κάποιος από αυτούς που έχουν βιώσει τέτοιες ιστορίες να έρθει σε επαφή μαζί μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε διατυπώστε τα σχόλια σας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι όχι γκρίκλις διότι είμαστε κληρονόμοι της πιο δημοφιλούς και πλούσιας γλώσσας στον κόσμο. Επίσης παρακαλούμε το περιεχόμενο των σχολίων είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, να μην περιέχει ύβρεις, διότι ως πολιτισμένοι άνθρωποι οφείλουμε να διατηρήσουμε ενα επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν οτι ενδεχομένως να παρακολουθούν κι ανήλικα παιδιά το ιστολόγιο. Όπως και να ΄χει, κάθε άποψή σας είναι σεβαστή αρκεί να διατυπώνεται με κόσμιο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...