Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Free Live TV 9.5 - 4500 κανάλια περιμένουν να τα δείτε!

Παρακολουθήστε δωρεάν τηλεόραση στον υπολογιστή σας με κανάλια απ'ολο τον κόσμο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε πάνω από 4500 κανάλια τηλεόρασης και ραδιοφώνου απλά με την σύνδεσή σας στο ιντερνετ και χωρίς επιπλέον υλικό π.χ κάρτα τηλεόρασης.


Για να κατεβάσετε το λογισμικό μπείτε ΕΔΩ

 http://www.dwrean.net

σχόλιο Οκ: θα διαπιστώσετε πως το πρόγραμμα κατεβάζει 4500 κανάλια όπου είναι ταξινομημένα με αλφαβητική σειρά ανά χώρα, αλλά δυστυχώς δε λειτουργούν όλα. Αυτό ισχύει και σε όσους έχουν δορυφορική κεραία στην τηλεόρασή τους , όπου συμβαίνει το ίδιο. Ένας έξυπνος τρόπος νομίζω είναι να αποθηκεύσετε στη λίστα αγαπημένων (στη μπάρα, πάνω απ' τα κανάλια) αυτά στα οποία ανοίγει η εικόνα τους. Καλή τηλεθέαση!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε διατυπώστε τα σχόλια σας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι όχι γκρίκλις διότι είμαστε κληρονόμοι της πιο δημοφιλούς και πλούσιας γλώσσας στον κόσμο. Επίσης παρακαλούμε το περιεχόμενο των σχολίων είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, να μην περιέχει ύβρεις, διότι ως πολιτισμένοι άνθρωποι οφείλουμε να διατηρήσουμε ενα επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν οτι ενδεχομένως να παρακολουθούν κι ανήλικα παιδιά το ιστολόγιο. Όπως και να ΄χει, κάθε άποψή σας είναι σεβαστή αρκεί να διατυπώνεται με κόσμιο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...