Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

BINTEO - ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ;;; BINTEO - ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ;;;


Στα όρια της νομιμότητας οι δώξεις...

Δύο βίντεο που δεν θα δείτε σε ΚΑΝΕΝΑ κανάλι της T.V. γιατί ...
"ταράζει" άσχημα τα νερά και έχει ήδη προβληματίσει κι αναστατώσει τον νομικό κόσμο!!!

AKOYΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΙ...(σχόλιο οκ: μάλιστα διεκόπη από το νεοταξικό ΑΝΤ1 ο λόγος του γνωστού ποινικολόγου, κυρίου Δημητρακόπουλου όταν επιχειρηματολογούσε πάνω στο θέμα ότι δεν ευσταθούν οι διώξεις προς την Χρυσή Αυγή).


Ο Γ. Κασιμάτης είναι συνωμοσιολόγος όταν λεει οτι έγινε πραξικόπημα;
 Αν δεν κάνω λάθος δεν είναι φασίστας μιας και είναι κεντροαριστερός!!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ:

 hellasattack

Δείτε επίσης:  Συνήγορος Η.Κασιδιάρη:  ΑΘΩΩΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ο Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ - Χατζηνικολάου: Σεβαστείτε ό,τι είμαστε δημοσιογράφοι , Συγνώμη δεν έχω διαβάσει τη δικογραφία, έχω μόνο εντολή να τον καταδικάζω και να τον κρίνω ένοχο.http://elinonenimerosi.blogspot.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε διατυπώστε τα σχόλια σας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι όχι γκρίκλις διότι είμαστε κληρονόμοι της πιο δημοφιλούς και πλούσιας γλώσσας στον κόσμο. Επίσης παρακαλούμε το περιεχόμενο των σχολίων είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, να μην περιέχει ύβρεις, διότι ως πολιτισμένοι άνθρωποι οφείλουμε να διατηρήσουμε ενα επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν οτι ενδεχομένως να παρακολουθούν κι ανήλικα παιδιά το ιστολόγιο. Όπως και να ΄χει, κάθε άποψή σας είναι σεβαστή αρκεί να διατυπώνεται με κόσμιο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...