Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Website not available in your country; Ποτέ ξανά!


Hola!-CoverΒλέπετε συχνά στον υπολογιστή σας το μήνυμα “Website not available in your country”; Αρκετές σελίδες λόγο έλλειψης δικαιωμάτων, προβάλλουν το περιεχόμενο τους μόνο σε περιορισμένο αριθμό χωρών. Σελίδες όπως PandoraNetflixhulu, και πολλές άλλες δεν είναι διαθέσιμες στην χώρα μας για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Πλέον όμως αυτός ο περιορισμός μπορεί να ανασταλεί, απλά με την χρήση ενός plugin στον browser του υπολογιστή μας.

 Ο λόγος λοιπόν για το Hola!,  μια υπηρεσία που αλλάζει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε το ίντερνετ στις μέρες μας. Για να χρησιμοποιήσουμε λίγο ποιο τεχνικούς όρους, το Hola! είναι ένα VPN (Virtual Private Network), το οποίο με την χρήση Proxy Servers, φαίνεται σαν να χρησιμοποιούμε το ίντερνετ από οποιαδήποτε χώρα επιλέξουμε, διαφορετική από την χώρα στην οποία βρισκόμαστε.
Η χρήση του δεν απαιτεί καθόλου τεχνικές γνώσεις, καθώς προστίθεται σαν απλό extension στον browser μας, και από ένα απλό μενού επιλέγουμε την χώρα την οποία επιθυμούμε.

Εγκατάσταση του Hola!

1. Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε στην σελίδα απλά με την χρήση του παρακάτω συνδέσμου. Αυτό θα βοηθήσει και εμένα και εσάς να πάρουμε δωρεάν ένα μήνα premium συνδρομής. Μην ανησυχείτε, και μετά το πέρας του ενός μήνα η υπηρεσία θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά.

2. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας

Η εναλλακτικά μπορείτε να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σας κοινωνικό δίκτυο
 register-hola
3. Πατήστε το κουμπί “Start Using Hola!”
Θα εγκατασταθεί αυτόματα στον browser σας
 start-using-hola

4. Μεταβείτε στην σελίδα που επιθυμείτε

Στην συνέχεια πατώντας το εικονίδιο του Hola! στον browser σας, επιλέξτε την χώρα στην οποία επιθυμείτε
 select-country-hola

5. Είστε έτοιμοι!

Κάθε ρύθμιση που κάνετε αποθηκεύεται αυτόματα μόνο για το συγκεκριμένο σύνδεσμο στον οποίο βρίσκεστε. Οι υπόλοιπες σελίδες δεν θα επηρεαστούν από την χώρα που θα επιλέξετε για κάποια άλλη σελίδα.
 Screenshot - απόδειξη της λειτουργίας του NetFlix στον υπολογιστή μου 
Screenshot – απόδειξη της λειτουργίας του NetFlix στον υπολογιστή μου
Επίλογος
Μπορείτε πλέον να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις σελίδες χωρίς κανένα περιορισμό. Προσοχή όμως, μην παραβείτε τους όρους χρήσης κάποιων σελίδων. Σε αυτήν την περίπτοση το TricksforGreeks δεν φέρει καμία ευθύνη.
Καλό σερφάρισμα!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε διατυπώστε τα σχόλια σας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι όχι γκρίκλις διότι είμαστε κληρονόμοι της πιο δημοφιλούς και πλούσιας γλώσσας στον κόσμο. Επίσης παρακαλούμε το περιεχόμενο των σχολίων είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, να μην περιέχει ύβρεις, διότι ως πολιτισμένοι άνθρωποι οφείλουμε να διατηρήσουμε ενα επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν οτι ενδεχομένως να παρακολουθούν κι ανήλικα παιδιά το ιστολόγιο. Όπως και να ΄χει, κάθε άποψή σας είναι σεβαστή αρκεί να διατυπώνεται με κόσμιο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...