Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Ο "Χοντρός" και ο "Λιγνός" για τελευταία φορά μαζί! (Βίντεο)

Ο "Χοντρός" και ο "Λιγνός" για τελευταία φορά μαζί! (Βίντεο)Ένα πραγματικά σπάνιο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας του Youtube και αφορά το πιο διάσημο κωμικό δίδυμο στην ιστορία του κινηματογράφου.

Ο λόγος για τον Όλιβερ Χάρντι και τον Σταν Λόρελ που έγραψαν τη δική τους ιστορία στον κινηματογράφο με τα καμώματά τους.

Δύο χρόνια πριν το σπάνιο ντοκουμέντο του 1956, ο Χάρντι υπέστη καρδιακή προσβολή και έχασε τα περιττά κιλά. Όμως, η μοίρα είχε διαφορετικά σχέδια καθώς το Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς ο Χάρντι υπέστη ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που τον καθήλωσε στους επόμενους μήνες στο κρεβάτι.


Ο αγαπημένος κινηματογραφικός «Χοντρός» δε μπορούσε να μιλήσει ούτε να κινηθεί. Η μοίρα είχε άλλα σχέδια αφού τον Αύγουστο του 1957 υπέστη δύο νέα εγκεφαλικά και «έφυγε» από τη ζωή λίγες ημέρες αργότερα.

«Ήταν σαν αδελφός μου. Ετσι τελειώνει η ιστορία του Χοντρού και του Λιγνού» είπε. Ο Σταν «έφυγε» από τη ζωή, τον Φεβρουάριο του 1965, μετά από καρδιακή προσβολή.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε διατυπώστε τα σχόλια σας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι όχι γκρίκλις διότι είμαστε κληρονόμοι της πιο δημοφιλούς και πλούσιας γλώσσας στον κόσμο. Επίσης παρακαλούμε το περιεχόμενο των σχολίων είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, να μην περιέχει ύβρεις, διότι ως πολιτισμένοι άνθρωποι οφείλουμε να διατηρήσουμε ενα επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν οτι ενδεχομένως να παρακολουθούν κι ανήλικα παιδιά το ιστολόγιο. Όπως και να ΄χει, κάθε άποψή σας είναι σεβαστή αρκεί να διατυπώνεται με κόσμιο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...