Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Το συγκινητικό μήνυμα του πιλότου: «Έλληνες σηκώστε το κεφάλι ψηλά»


Το συγκινητικό μήνυμα του πιλότου: «Έλληνες σηκώστε το κεφάλι ψηλά»Συγκινεί το μήνυμα του πιλότου Σωτήρη Στράλη την ώρα της παρέλασης στην Θεσσαλονίκη, που ευχήθηκε μέσα από το πιλοτήριο χρόνια πολλά λέγοντας: «Η ελληνική ομάδα αεροπορικών επιδείξεων εύχεται σε όλους τους Έλληνες χρόνια πολλά και σας καλεί για άλλη μια φορά, σηκώστε το κεφάλι ψηλά». 


Ο Σμηναγός Σωτήρης Στράλης μετείχε στις επιδείξεις δεξιοτεχνίας με αεροσκάφος F16 της ομάδας «ΖΕΥΣ», της 115 πτέρυγας μάχης εντυπωσιάζοντας το κοινό που παρακολούθησε την παρέλαση.





tribune

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε διατυπώστε τα σχόλια σας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι όχι γκρίκλις διότι είμαστε κληρονόμοι της πιο δημοφιλούς και πλούσιας γλώσσας στον κόσμο. Επίσης παρακαλούμε το περιεχόμενο των σχολίων είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, να μην περιέχει ύβρεις, διότι ως πολιτισμένοι άνθρωποι οφείλουμε να διατηρήσουμε ενα επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν οτι ενδεχομένως να παρακολουθούν κι ανήλικα παιδιά το ιστολόγιο. Όπως και να ΄χει, κάθε άποψή σας είναι σεβαστή αρκεί να διατυπώνεται με κόσμιο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...