Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Το «κλαμπ» των υπεραιωνοβίων - Οι τελευταίες 5 γυναίκες στον κόσμο που γεννήθηκαν τον 19ο αιώνα!


Από καταβολής κόσμου οι άνθρωποι αναζητούμε το ελιξίριο που θα μας βοηθήσει να ζήσουμε για πάντα. Το μυστικό της μακροζωίας φαίνεται να το κρατούν καλά κρυμμένο οι πέντε αιωνόβιες γυναίκες που γεννήθηκαν τον 19 αιώνα και κατάφεραν να σπάσουν το φράγμα της ηλικίας των 110 χρόνων.

Η ζωή τους έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού έχουν ζήσει δυο Παγκόσμιους Πολέμους, την βύθιση του Τιτανικού αλλά και την πρώτη πτήση αεροπλάνου.

Μπορεί η μαγική συνταγή για την μακροζωία να μη έχει ανακαλυφθεί ακόμα, ωστόσο αυτές οι πέντε υπέροχες κυρίες έχουν τους δικούς τους χρυσούς κανόνες για μια καλή και μακρά ζωή.

Καλός ύπνος, συστηματική άσκηση, καλό φαγητό αλλά και μια ζωή χωρίς άγχος είναι το μυστικό της δικής τους μακροζωίας.

 
Susannah Mushatt Jones, Ηνωμένες Πολιτείες, 115 ετών (γεννημένη στις 6 Ιουλίου, 1899)



Misao Οιοκνα, Ιαπωνία, 116 ετών (γεννημένη στις 5 Μαρτίου, 1898)



Gertrude Weaver, Ηνωμένες Πολιτείες, 116 ετών (γεννημένη 4 Ιουλίου 1898)


 
Emma Morano, Ιταλία, 115 ετών (γεννημένη 29 Νοεμβρίου, 1899)



Jeralean Talley, Ηνωμένες Πολιτείες, 115 ετών (γεννημένη 23 Μαΐου, 1899)


lovemyall

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε διατυπώστε τα σχόλια σας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι όχι γκρίκλις διότι είμαστε κληρονόμοι της πιο δημοφιλούς και πλούσιας γλώσσας στον κόσμο. Επίσης παρακαλούμε το περιεχόμενο των σχολίων είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, να μην περιέχει ύβρεις, διότι ως πολιτισμένοι άνθρωποι οφείλουμε να διατηρήσουμε ενα επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν οτι ενδεχομένως να παρακολουθούν κι ανήλικα παιδιά το ιστολόγιο. Όπως και να ΄χει, κάθε άποψή σας είναι σεβαστή αρκεί να διατυπώνεται με κόσμιο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...