Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Ο γέρων Αμβρόσιος Λάζαρης για την Κάρτα του Πολίτη και το σφράγισμα

Αποτέλεσμα εικόνας για αμβροσιος λαζαρηςΗ προαιρετικότητα της κάρτας είναι ΠΑΓΙΔΑ...

 Σημείωση ιστολογίου: Πως άλλωστε θα εισήγαγαν στη δημόσια ζωή την ΚτΠ, αν δεν την περάσουν πρώτα προαιρετικά, ώστε να είναι μειωμένες οι αντιδράσεις;
Δείτε το βίντεο με συνομιλία του γέροντος Αμβροσίου (+2006) της Μονής Δαδίου με προσκυνητές για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες.

(σχόλιο οκ: μεγάλη σημασία έχει οτι μετά το 22:00 λέει ο γέροντας Αμβρόσιος οτι είτε πάρεις την ηλεκτρονική ταυτότητα (κάρτα πολίτη), είτε το χάραγμα της Αποκαλύψεως που ήδη εφαρμόζεται (δηλ. δεξί χέρι ή μέτωπο) είναι το ίδιο, γιατί και με τους δύο τρόπους δεσμεύεσαι με το σατανά και χάνεις τη ψυχή σου διότι δε μπορείς να μετανοήσεις από κει κι έπειτα. Αυτό είναι απάντηση σε όσους αναφέρουν οτι δεν πειράζει εαν πάρουμε την ηλεκτρονική ταυτότητα (που θα είναι όπως η πιστωτική κάρτα), αλλά το πρόβλημα λένε υπάρχει μόνο εαν δεχτούμε υποδόρια το γνωστό τσιπ RFID. Μεγάλη προσοχή γιατί οι παγίδες του διαβόλου είναι πολλές και θα πλανεθούν ακόμη και οι εκλεκτοί εκείνες τις μέρες).
 
makkavaios

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε διατυπώστε τα σχόλια σας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι όχι γκρίκλις διότι είμαστε κληρονόμοι της πιο δημοφιλούς και πλούσιας γλώσσας στον κόσμο. Επίσης παρακαλούμε το περιεχόμενο των σχολίων είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, να μην περιέχει ύβρεις, διότι ως πολιτισμένοι άνθρωποι οφείλουμε να διατηρήσουμε ενα επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν οτι ενδεχομένως να παρακολουθούν κι ανήλικα παιδιά το ιστολόγιο. Όπως και να ΄χει, κάθε άποψή σας είναι σεβαστή αρκεί να διατυπώνεται με κόσμιο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...