Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Άρκετή όμοιότητα τού σήματος τού Chrome τής Google, μέ τόν αριθμό 666.

» για σχολιάστε και τον υπερκολοσσό g-o-o-g-l-e και την εφαρμογή του για περιήγηση στο διαδίκτυο με όνομα c-h-r-o-m-e…
βλέπετε κάτι ύποπτο στο σήμα του;»

Τό Chrome (6 γράμματα) είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα περιήγησης ιστού (internet) τής Google , πού φιλοξενεί εφαρμογές τόσο για τον browser τής Google, όσο καί γιά το έπερχόμενο λειτουργικό σύστημα.
Όπως βλέπετε από τό σήμα τού Chrome, ύπάρχει άρκετά μεγάλη όπτική συσχέτιση μέ τόν άριθμό 666.
.
Η Google (6 γράμματα), είναι ή μεγαλύτερη μηχανή άναζήτησης παγκόσμια.
Ξεκίνησε σαν μια κολεγιακή εργασία από τον Larry Page και τον Sergey (6 γράμματα) Brin το 1996 για μια μηχανή αναζήτησης.
Η λειτουργία της ξεκίνησε στις 27 Σεπτέμβριου του 1998 (1998 = 3 χ 666 ).
Η λέξη «Google» προήλθε από αναγραμματισμό της λέξης Googol (6 γράμματα), η οποία εκφράζει μαθηματικό όρο τον οποίο εισήγαγε ο Milton (6 γράμματα) Sirotta και σημαίνει το «1 ακολουθούμενο από 100 μηδενικά». Με τον όρο αυτόν η Google επιθυμεί να υποδηλώσει την αποστολή της εταιρίας να οργανώσει το τεράστιο πλήθος πληροφοριών του Ίντερνετ.
Έρευνες αγοράς έδειξαν ότι τον Απρίλιο του 2007, η Google Inc. ανέλαβε την πρωτοκαθεδρία ως η διασημότερη εταιρία παγκοσμίως, εκτοπίζοντας έτσι τη Microsoft.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε διατυπώστε τα σχόλια σας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι όχι γκρίκλις διότι είμαστε κληρονόμοι της πιο δημοφιλούς και πλούσιας γλώσσας στον κόσμο. Επίσης παρακαλούμε το περιεχόμενο των σχολίων είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, να μην περιέχει ύβρεις, διότι ως πολιτισμένοι άνθρωποι οφείλουμε να διατηρήσουμε ενα επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν οτι ενδεχομένως να παρακολουθούν κι ανήλικα παιδιά το ιστολόγιο. Όπως και να ΄χει, κάθε άποψή σας είναι σεβαστή αρκεί να διατυπώνεται με κόσμιο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...