Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Τρομακτικό: Αποκαλύψεις δαιμονισμένης για το χάραγμα του θηρίου (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Μια συγκλονιστική ομιλία του ιερέως της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Πατριαρχείου Μόσχας, Ιερομονάχου Βασίλη (Νόβικοβ) για το «Χάραγμα του Θηρίου-Αντιχρίστου».

Παρατηρείστε τι λέει ο δαίμονας που κατοικεί μέσα στη γυναίκα και πως προσπαθεί να πλανήσει τους πιστούς με τα ψέματά του.


pentapostagma.gr

σχόλιο οκσυγκλονιστικός ο παππάς, τα λέει ακριβώς όπως είναι τα πράγματα. Θυμάμαι που είχα πληροφορηθεί από έρευνα στο διαδίκτυο για τα καλλυντικά τα οποία προέρχονται από σκοτωμένα έμβρυα, ένα θέμα που θα έπρεπε να μας προβληματίζει ιδιαίτερα γιατί υποβαθμίζει την ανθρώπινη ύπαρξη, αλλά και ο τρόπος με τον  οποίο χρησιμοποιούνται θυμίζει όντως σατανική τελετή. 
Όσον αφορά την δαιμονισμένη, μην εθελοτυφλούν ορισμένοι και την χαρακτηρίσουν τρελή διότι δεν πιστεύουν στην ύπαρξη του διαβόλου. Αυτό σημαίνει οτι πέσανε στην παγίδα του περί μη ύπαρξής του. Στο παρελθόν παρευρέθηκα σε εξορκισμό του πατρός Αναστασίου σε μοναστήρι έξω απ΄τη Ξάνθη (στα Κομνηνά) και αποκαλύφθηκαν μπροστά στα μάτια μας με ξεχωριστό τρόπο ο καθένας (3-4 δαιμονισμένοι), μετά τα λόγια που διάβασε για να εξορκίσει τα πονηρά πνεύματα από μέσα τους. Όσο για τον πατέρα Αναστάσιο Σ. ήταν μια οσιακή μορφή, φαινόταν τόσο πράος και ταπεινός και ο ίδιος μας ανέφερε οτι τα βράδυα είχε μεγάλο πόλεμο με τους δαίμονες που φεύγανε από τους δαιμονισμένους και επισκέπτονταν τον ίδιο. Αυτό που μου έκανε όμως περισσότερη εντύπωση ήταν η λάμψη στο πρόσωπό του, ένα πρόσωπο τόσο γλυκό. Ας είναι καλά εκεί που είναι.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε διατυπώστε τα σχόλια σας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι όχι γκρίκλις διότι είμαστε κληρονόμοι της πιο δημοφιλούς και πλούσιας γλώσσας στον κόσμο. Επίσης παρακαλούμε το περιεχόμενο των σχολίων είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, να μην περιέχει ύβρεις, διότι ως πολιτισμένοι άνθρωποι οφείλουμε να διατηρήσουμε ενα επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν οτι ενδεχομένως να παρακολουθούν κι ανήλικα παιδιά το ιστολόγιο. Όπως και να ΄χει, κάθε άποψή σας είναι σεβαστή αρκεί να διατυπώνεται με κόσμιο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...