Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Η Μαντόνα αποκαλεί τους Έλληνες “ρατσιστές”!

Η Madonna ανέφερε την Ελλάδα μεταξύ των χωρών που μεταχειρίζονται με άσχημο τρόπο τους μετανάστες!

«Φαίνεται πως η μισαλλοδοξία όλο και μεγαλώνει. Στην Ελλάδα, στη Γαλλία και αλλού, οι άνθρωποι προσπαθούν να διώξουν τους μετανάστες κάνοντάς τους να κρύβονται και να μην δείχνουν τη θρησκευτική τους ταυτότητα. Σκεφτείτε τι γίνεται στη Ρωσία με την κοινότητα των ομοφυλόφιλων», είπε η Madge σε συνέντευξή της σε βραζιλιάνικο κανάλι, εφιστώντας την προσοχή του κόσμου.

Μάλιστα, η «βασίλισσα» της ποπ απάντησε και στην μήνυση του ακροδεξιού γαλλικού κόμματος «Εθνικό Μέτωπο» για την χρήση της σβάστικας σε βίντεο του tour της.

Όπως είπε, το βίντεο φτιάχτηκε για την μισαλλοδοξία και για το πόσο εύκολα κρίνουμε έναν άνθρωπο χωρίς να τον γνωρίσουμε πρώτα...

Σε μια παύση του προγράμματός της η διάσημη ποπ σταρ έκανε λόγο για «τρομακτικές στιγμές» που βιώνει ο πλανήτης λόγω της κατάρρευσης των αγορών.

«Οι Έλληνες δεν έχουν να φάνε. Όλος ο κόσμος υποφέρει και φοβάται. Τι συμβαίνει όμως όταν ο κόσμος αισθάνεται φόβο; Ο διπλανός σου γίνεται δακτυλοδεικτούμενος. “Eσύ είσαι ο λόγος, το πρόβλημα, εσύ φταις!”, λες συνέχεια. Σαφώς και δεν είναι αυτό το πρόβλημα όμως. Ο εχθρός δεν είναι εξωτερικός. Δεν υπάρχουν άλλοι εχθροί. Ο εχθρός βρίσκεται μέσα μας», είπε μεταξύ άλλων η Μadonna.
Σχόλιο του olympia για το θέμα...Τώρα ετοιμαστείτε .....θα έλθουν οι δημοκρατικές δυνάμεις (Αλ Κάιντα, Κλίντον, Μαντόνες, Ριτσαρντγκήρηδες) για να εκπολιτίσουν και εμάς.
 

www.eglimatikotita.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε διατυπώστε τα σχόλια σας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι όχι γκρίκλις διότι είμαστε κληρονόμοι της πιο δημοφιλούς και πλούσιας γλώσσας στον κόσμο. Επίσης παρακαλούμε το περιεχόμενο των σχολίων είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, να μην περιέχει ύβρεις, διότι ως πολιτισμένοι άνθρωποι οφείλουμε να διατηρήσουμε ενα επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν οτι ενδεχομένως να παρακολουθούν κι ανήλικα παιδιά το ιστολόγιο. Όπως και να ΄χει, κάθε άποψή σας είναι σεβαστή αρκεί να διατυπώνεται με κόσμιο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...