Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

"UFO" ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ (ΒΙΝΤΕΟ)



Ενας ιπτάμενος δίσκος UFO πιάστηκε από το SkyNews να πλανάται πάνω από τους Ολυμπιακούς του 2012 στην τελετή έναρξης στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια των πυροτεχνημάτων, η οποία...
μεταδόθηκε ζωντανά στην τηλεόραση.
Στο βίντεο που ακολουθεί, ένα ζευγάρι Βρετανών παρακολουθούν τη δράση στην τηλεόραση και ξαφνικά παρατηρούν να εμφανίζεται το ιπτάμενο πιάτο μέσω των πυροτεχνημάτων, ακριβώς κάτω από το λογότυπο του σταθμού, στην πάνω αριστερή γωνία της οθόνης.
Προφανώς, το βίντεο είναι ένα DVR που καταγράφει την τελετή, που λαμβάνεται απευθείας με ένα iPhone. Τα έκπληκτα μάτια του ζευγαριού παρακολουθούν την πρόοδο του ιπτάμενου δίσκου μέσα και έξω από την πύρινη σκηνή. Αυτό είναι η απόδείξη ότι η UFO κατόπτευση δεν είναι φάρσα.
Αρκετά βίντεο έχουν σκάσει στο YouTube τις τελευταίες λίγες μέρες, δείχνοντας άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα πάνω από περιοχές όπου θα διεξαχθούν οι ολυμπιακοί αγώνες. Αλλά αυτό είναι, μακράν, το πιο εντυπωσιακό περιστατικό.
ΔΕΙΤΕ  ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: 
http://periergaa.blogspot.gr

σχόλιο ok: για εμάς τους επονομαζόμενους συνομωσιολόγους, ήτανε μεγάλη η πιθανότητα θεάσεως ιπτάμενου αντικειμένου κατά την διάρκεια των ολυμπιακών αγώνων μιας και υπήρχε αυτή η είδηση πολύ καιρό πριν την έναρξη των αγώνων.

δείτε κι αυτήν την επίδειξη ιπτάμενου δίσκου κι εξωγήινου όντος στους ολυμπιακούς του 1984 στο Λος Άντζελες κι απλά σκεφτείτε πόσο τυχαία είναι η θέαση του δίσκου στους ολυμπιακούς του Λονδίνου..

Επιβεβαιώνεται για άλλη  μια φορά ή επιδίωξη του να προσπαθήσουν να μας κάνουν να πιστεύσουμε στην ύπαρξη ενός κόσμου έξω από τον δικό μας (που επανειλημμένως είπαμε εδώ οτι οι εξωγήινοι δεν είναι τίποτα άλλο παρά δαιμονικές οντότητες και οι ιπτάμενοι δίσκοι είναι τα εξελιγμένης τεχνολογίας αεροσκάφη που διαθέτουν στην αμερικάνικη αεροπορία και Νασα, καθώς και σκάφη που χειρίζονται οι οντότητες που  είπαμε πριν). Εξωγήινοι με την έννοια που πολλοί ισχυρίζονται(όπως αυτούς που βλέπουμε στις ταινίες), δεν υπάρχουν.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε διατυπώστε τα σχόλια σας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι όχι γκρίκλις διότι είμαστε κληρονόμοι της πιο δημοφιλούς και πλούσιας γλώσσας στον κόσμο. Επίσης παρακαλούμε το περιεχόμενο των σχολίων είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, να μην περιέχει ύβρεις, διότι ως πολιτισμένοι άνθρωποι οφείλουμε να διατηρήσουμε ενα επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν οτι ενδεχομένως να παρακολουθούν κι ανήλικα παιδιά το ιστολόγιο. Όπως και να ΄χει, κάθε άποψή σας είναι σεβαστή αρκεί να διατυπώνεται με κόσμιο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...