Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΠΛΑΣΑΡΕΙ Η VODAFONE ΣΕ ΝΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!

σχόλιο ΟΚ: εδώ θα σας παρουσιάσω τα αίσχη και τη ξεδιαντροπιά της εταιρίας Vodafone . Παρακάτω συνέλεξα κι άλλες φωτογραφίες για να δείτε τα αίσχη της!


Διαφήμιση της Vodafone που δείχνει λεσβίες να φιλιούνται!Κανένας σεβασμός προς τα παιδιά που βλέπουν απαράδεκτες εικόνες!!
Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εταιρεία προκαλεί! αλλά πλέον ξεπέρασαν κάθε όριο!! 




Την διαφήμιση την έχουνε αφαιρέσει προσφάτως, τουλάχιστον στο διαδίκτυο (εαν κάνετε μια μικρή έρευνα θα το διαπιστώσετε), αλλά για να τη σχολιάσουμε για αυτούς που δεν πρόλαβαν να την δουν, η εικόνα περνάει απίστευτα γρήγορα με εναλλαγή φιλιών (κι αυτό συμβαίνει ανάμεσα σε άτομα ιδίου φύλλου!)ώστε να μην μπορέσει κάποιος να συνειδητοποιήσει τι του δείχνουν - πρόκειται για βασική αρχή προπαγάνδας / μυστικών υπηρεσιών).

Τελικά επενέβη το κειμώμενο ΕΣΡ και την κατέβασε απ΄το διαδίκτυο , γιατί την διαφήμιση την κατήγγειλε η νεολαία του ΛΑ.Ο.Σ. . Σύντομα και από την τηλεόραση, εαν δε το 'χει κάνει ήδη.



Αποκλειστικά στο ΟΚ, το οποίο προσπάθησε να περισυλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερες από όλες τις απαράδεκτες φωτογραφίες απ΄τις διαφημίσεις της Vodafone...και προς το τέλος δείτε ανάλογα βίντεο


 ἀποφάσισε ἀπὸ τώρα για τό ποιὸ θὰ εἶναι τὸ ὄνομα τῶν Σκοπίων. Ὄπως βλέπετε ἐδῶ  τὸ ὄνομα εἶναι  τὸ "Μακεδονία"!



τα 3 εξάρια στην ονομασία της εταιρίας 



η προπαγάνδα με τη σημαία της ανεξάρτητης Κρήτης


εδώ ξευτιλίζουν τους ήρωες του 1821!


Είναι όλοφάνερη ’η ‘ομοιότητα τού σήματος τής Vodafone, μέ τό κεντρικό τμήμα στό σήμα τής ΚΚΚ (Ku Klux Klan)



αφίσα με προσφορά (που αφορά μόνο τους αλβανούς), γραμμένη στα αλβανικά σε ελληνικό έδαφος! δείτε το σχετικό κείμενο εδώ.
στην ιστοσελίδα της εταιρίας που διαφημίζει το ανάλογο προϊόν ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ (δείτε την εικόνα κάτω),ενώ στις αφίσες όχι.




παραβίαση προσωπικών δεδομένων! Παρακολούθηση συνδρομητή της vodafone που εντοπίστηκε σε κατάστημα από την ίδια. Δείτε πιο κάτω αποδείξεις σε μήνυμα που του εστάλη από τη Vodafone και διαβάστε το σχετικό θέμα εδώ.

Untitled-10.jpg

Επιπροσθέτως σας παραθέτω σχόλιο πρώην συνδρομητή Vodafone που έκανε αίτηση για ακύρωση συνδρομής και η εταιρία δεν πραγματοποιούσε την διακοπή, μέχρι που ο ίδιος την απείλησε και έγινε. Προσωπικά έχω ακούσει παρόμοια περιστατικά και από άλλους. Ας δούμε τί λέει:

τελη αυγουστου εκανα αιτηση φορητοτητας της γραμμης μου σε αλλη εταιρεια. Μου απερριπταν την αιτηση καθε τρεις μερες με διαφορες δικαιολογιες, την μια οτι τα στοιχεια μου δεν ειναι επαρκη, την αλλη οτι υπαρχει τεχνικο λαθος κλπ. Μετα απο 5 φορες που μου ειχαν απορριψει την αιτηση, μου ειπαν απο την wind οτι ο μονος τροπος ειναι να τους απειλησω γιατι το κανουν σκοπιμα για να μην χασουν συμβολαια και με την ελπιδα οτι ο κατοχος συμβολαιου θα βαρεθει και θα σταματησει τις αιτησεις και θα προτιμησει καποια απο τις προσφορες που κανουν αφου γινει η αιτηση μεταφεροτητας. 
Τελικα τους απηλησα οτι θα τους κανω μηνυση γιατι απο τη νεα νομοθεσια ειναι υποχρεωμενοι μεσα σε 3 μερες να αποδεσμευσουν τη γραμμη. Εβαλα δικηγορο να μιλησει μαζι τους και τοτε αποδεσμευσαν τη γραμμη .




προώθηση ομοφυλοφιλίας


προβολή γκουρού (γκουρουισμός: χρησιμοποιεί φαινόμενα γνωστά στην Ινδουιστική θρησκευτικότητα όπως και στα πλαίσια της Γιόγκα. Χρησιμοποιεί στοιχεία παραπλάνησης, και ταχυδακτυλουργικά τεχνάσματα. Ορισμένες φορές, όμως, είναι φαινόμενα δαιμονικής προέλευσης ).



έλλειψη παιδικής αθωότητας


κάτω στο βίντεο αλλά και στην αφίσα, καταργεί την ελληνική γλώσσα, χρησιμοποιώντας μόνο λατινικούς χαρακτήρες.
vodafone1.jpg


εξευτελισμός των ηρώων μας της ελληνικής επανάστασης του 1821


σεξισμός-γυμνό σε ξένη διαφήμιση Vodafone


αηδιαστική κι αρρωστημένη διαφήμιση

Και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει η γνωστή σε όλους η διαφήμιση με την προπαγάνδα για την ανεξάρτητη Κρήτη.


ΠΗΓΗ:ΟΚ

Καλούμε επίσης κάθε Έλληνα και Ελληνίδα ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ τις συνδέσεις του με την συγκεκριμένη εταιρεία, έτσι ώστε να τους χτυπήσουμε εκεί που πονάνε περισσότερο: Στην τσέπη!  

1 σχόλια :

  1. An perimenei to paidi sou na diapedagoithei apo diafimiseis... to megaloses lathos.. Dialdi an dei ton Superman tha pistepsei oti mporei na petaksei? Ti logiki einai ayti. Antigrafei oti vlepei stin TV?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε διατυπώστε τα σχόλια σας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι όχι γκρίκλις διότι είμαστε κληρονόμοι της πιο δημοφιλούς και πλούσιας γλώσσας στον κόσμο. Επίσης παρακαλούμε το περιεχόμενο των σχολίων είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, να μην περιέχει ύβρεις, διότι ως πολιτισμένοι άνθρωποι οφείλουμε να διατηρήσουμε ενα επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν οτι ενδεχομένως να παρακολουθούν κι ανήλικα παιδιά το ιστολόγιο. Όπως και να ΄χει, κάθε άποψή σας είναι σεβαστή αρκεί να διατυπώνεται με κόσμιο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...