Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Γέννησε η Shakira!


Γέννησε η Shakira! Shakira και o Gerard Pique έγιναν γονείς.
Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους τριών περίπου κιλών! Το όνομα που θα πάρει ο μικρός είναι... Μilan!
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την γέννηση του Milan Pique Mebarak, γιου της Shakira Merabak και του Gerard Pique, που γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου στις 9:36 μ.μ. στη Μπαρτσελόνα της Ισπανίας. Το όνομα Milan (που προέρχεται από το MEE-lahn),
σημαίνει αγαπητός και ελεήμων στα Σλαβικά, πρόθυμος και κοπιώδης στην διάλεκτο της αρχαίας Ρώμης και στα σανσκριτικά σημαίνει ενοποίηση!Όπως ο πατέρα του, ο μικρός Milan έγινε μέλος της Barcelonα FC με το που γεννήθηκε» γράφει σχετική ανακοίνωση, που δημοσιεύτηκε και στους λογαριασμούς του ζευγαριού στο Facebook. Να τους ζήσει!
http://www.gossip-tv.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε διατυπώστε τα σχόλια σας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι όχι γκρίκλις διότι είμαστε κληρονόμοι της πιο δημοφιλούς και πλούσιας γλώσσας στον κόσμο. Επίσης παρακαλούμε το περιεχόμενο των σχολίων είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, να μην περιέχει ύβρεις, διότι ως πολιτισμένοι άνθρωποι οφείλουμε να διατηρήσουμε ενα επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν οτι ενδεχομένως να παρακολουθούν κι ανήλικα παιδιά το ιστολόγιο. Όπως και να ΄χει, κάθε άποψή σας είναι σεβαστή αρκεί να διατυπώνεται με κόσμιο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...