Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΟΙ ΠΛΑΝΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.....ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ( ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ )....Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ , ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΣΕ CYBORG...( ΟΝ ΜΕ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ) ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΗΧΑΝΕΣ....ΜΕ ΤΑ ΝΑΝΟΤΣΙΠ - ΝΑΝΟΒΙΟΤΣΙΠ.......ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ 666.

ΟΙ ΠΛΑΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΟΥ.
ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΩΣ ΠΛΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.....ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΦΥΤΕΥΣΟΥΝ RFID CHIP - NANOCHIP - BIONANOCHIP ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ......

...ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13 ΣΤΙΧΟΙ 15-18.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ. Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

BLOG - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε διατυπώστε τα σχόλια σας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι όχι γκρίκλις διότι είμαστε κληρονόμοι της πιο δημοφιλούς και πλούσιας γλώσσας στον κόσμο. Επίσης παρακαλούμε το περιεχόμενο των σχολίων είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, να μην περιέχει ύβρεις, διότι ως πολιτισμένοι άνθρωποι οφείλουμε να διατηρήσουμε ενα επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν οτι ενδεχομένως να παρακολουθούν κι ανήλικα παιδιά το ιστολόγιο. Όπως και να ΄χει, κάθε άποψή σας είναι σεβαστή αρκεί να διατυπώνεται με κόσμιο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...