Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΘΑΥΜΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

1Μπορεί εμείς να μη βλέπουμε τα θαύματα που γίνονται καθημερινά, αλλά το σίγουρο είναι ότι θαύματα γίνονται. Και όχι μόνο όσο ζούμε, αλλά και όταν έρθει η ώρα της κοιμήσεως μας γίνονται θαύματα.

Παρακάτω θα δείτε μια φωτογραφία από ένα θάνατο μιας ηλίκιωμένης γυναίκας τη στιγμή που ο ιερέας τελεί τρισάγιο στη μνήμη της. Ακόμη βρίσκται στο κρεβάτι που άφησε την τελευταία της πνοή. Πίσω της ακριβώς εμφανίζεται κάτι σαν φωτεινός σταυρός ή άγγελος. Δεν είναι εξωτερικό φως του παραθύρου, διότι αν προσέξετε κάποιοι άνθρωποι βρίσκονται ακριβώς πίσω και γύρω από τη φωτεινή λάμψη. 

Η φωτογραφία τραβήχθηκε από κιντό τηλέφωνο και κανείς από τους παρευρισκομένους δεν είδε αυτή τη λάμψη.

Η γυναίκα αυτή ήταν μητέρα ιερέως, γιαγιά ιερέως και μοναχής. Κοιμήθηκε ειρηνικά τον Ιανουάριο του 2005.

Δείτε τη φωτογραφία...


alt

http://teleytaiosaggelos.blogspot.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε διατυπώστε τα σχόλια σας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι όχι γκρίκλις διότι είμαστε κληρονόμοι της πιο δημοφιλούς και πλούσιας γλώσσας στον κόσμο. Επίσης παρακαλούμε το περιεχόμενο των σχολίων είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, να μην περιέχει ύβρεις, διότι ως πολιτισμένοι άνθρωποι οφείλουμε να διατηρήσουμε ενα επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν οτι ενδεχομένως να παρακολουθούν κι ανήλικα παιδιά το ιστολόγιο. Όπως και να ΄χει, κάθε άποψή σας είναι σεβαστή αρκεί να διατυπώνεται με κόσμιο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...