Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Η.Π.Α: Mη-επανδωμένα αεροσκάφη θα δολοφούν Αμερικανούς πολίτες;..


 
Ο Γενικός Εισαγγελέας των Η.Π.Α αρνήθηκε να αποκλείσει την πιθανότητα χρησιμοποίησης επιδρομών μέσω μη-επανδρωμένων αεροσκαφών ακόμη και στο εσωτερικό των Η.Π.Α, με τελικό σκοπό την δολοφονία (σχόλιοpentapostagma.gr έμφαση δική μας) Αμερικανών πολιτών....

Ο 
Eric Holder δήλωσε ότι οι επιχειρήσεις με την χρήση UAV εντός των αμερικανικών συνόρων και εναντίον Αμερικανών πολιτών θα πραγματοποιούνται μόνο σε «εξαιρετικά ιδιάζουσες περιστάσεις».

Σχόλιο pentapostagma.gr: Θα πρέπει να αναμένουμε ότι η νομοθεσία εντέλει θα «ελαστικοποιηθεί» και θα νομιμοποιήσει τις φονικές επιδρομές για ολοένα και περισσότερες «ιδιάζουσες περιστάσεις»... Η σφαγή μέσω dronesσυνεχίζεται ανεξέλεγκτα..

pentapostagma.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε διατυπώστε τα σχόλια σας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι όχι γκρίκλις διότι είμαστε κληρονόμοι της πιο δημοφιλούς και πλούσιας γλώσσας στον κόσμο. Επίσης παρακαλούμε το περιεχόμενο των σχολίων είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, να μην περιέχει ύβρεις, διότι ως πολιτισμένοι άνθρωποι οφείλουμε να διατηρήσουμε ενα επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν οτι ενδεχομένως να παρακολουθούν κι ανήλικα παιδιά το ιστολόγιο. Όπως και να ΄χει, κάθε άποψή σας είναι σεβαστή αρκεί να διατυπώνεται με κόσμιο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...