Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Προκλητικό το video clip των Σκοπίων για την Eurovision

Μέσα από το διαγωνισμό της Eurovision οι Σκοπιανοί επιχειρούν για μια ακόμα φορά να περάσουν την εθνικιστική τους προπαγάνδα με το τραγούδι «Imperia». Το video clip του τραγουδιού ξεκινά με δύο πλάνα από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων ενώ το τραγούδι μιλά για την ανάκτηση μιας χαμένης αυτοκρατορίας! (Προσοχή, για γερά νεύρα)..



Σχόλιο οκ: Δεν είναι η πρώτη φορά που μια ασήμαντη χώρα, η Φύρομ, χωρίς καμιά προσφορά στην ιστορία της ανθρωπότητος, προσπαθεί με διάφορες πρακτικές να κλέψει κάποιες ιστορικές ένδοξες στιγμές από μια άλλη γειτονική χώρα, την Ελλάδα. Έτσι, αυτό που κάνουν χρόνια τώρα οι Σκοπιανοί, είναι να παραποιούν την ιστορία μας και να προσπαθούν με προπαγανδιστικούς τρόπους να κλέψουν κομμάτια από την δική μας δόξα και να παρουσιάσουν ως δικά τους.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε διατυπώστε τα σχόλια σας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι όχι γκρίκλις διότι είμαστε κληρονόμοι της πιο δημοφιλούς και πλούσιας γλώσσας στον κόσμο. Επίσης παρακαλούμε το περιεχόμενο των σχολίων είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, να μην περιέχει ύβρεις, διότι ως πολιτισμένοι άνθρωποι οφείλουμε να διατηρήσουμε ενα επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν οτι ενδεχομένως να παρακολουθούν κι ανήλικα παιδιά το ιστολόγιο. Όπως και να ΄χει, κάθε άποψή σας είναι σεβαστή αρκεί να διατυπώνεται με κόσμιο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...