Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Ο Michael Jackson ΖΕΙ;

Σήμερα με αφορμή ένα κείμενο που διάβασα οτι ο Michael Jackson ζει, και σύμφωνα με το σχετικό βίντεο (πρώτο) που έδειχνε κάποια φιγούρα να μοιάζει στον Τζάκσον, από περιέργεια άρχισα να κοιτάω άλλα σχετικά που να αποδεικνύουν οτι δεν πέθανε και ότι η τελετή κηδείας του, φωτογραφίες και ότι σχετικό υπάρχει για το "χαμό του", ήταν σκηνοθετημένα.
Το κείμενο το δανείστηκα από το ιστολὀγιο  http://news386.blogspot.gr (πηγή athensmagazine.gr ) το οποίο έγραφε:

"Κάποιοι πιστεύουν ότι ο Μάικλ Τζάκσον είναι ακόμα ζωντανός και ότι ο θάνατος του σκηνοθετήθηκε για να ξεφύγει από τα προβλήματα που τον βασάνιζαν....
Ενα video εμφανίστηκε χθες στο internet και έχει αναστατώσει τους πάντες. Δείχνει ενα φορτηγάκι του ιατροδικαστή να μπαίνει σε κτίριο και μετά να κατεβαίνει μια μορφή που μοιάζει με τον Michael jackson. Αυτός που το ανέβασε μάλιστα ισχυρίζεται οτι το φορτηγό αυτό έχει την ίδια πινακίδα με εκείνο που μετέφερε τη σορό του Michael Jackson.
Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας."



Παρακάτω το ok περισυνέλλεξε κι άλλα βιντεάκια που αναρτεί κόσμος για να αποδείξει του λόγου το αληθές. Θα το αφήσω στην δική σας κρίση για το αν ευσταθούν όσα θα δείτε. Προσωπικά, τίποτα δεν αποκλείω από τη στιγμή που έχουν συμβεί πολλά παράξενα περιστατικά.

Άλλα μυστήρια βίντεο που ισχυρίζονται οτι ο Τζάκσον είναι εν ζωή:

Παρακολουθήστε κυρίως από το 3:45 εως 5:50 και συμπεράνετε την παράξενη συμπεριφορά της οικογενείας του, διακρίνονται μάλιστα χαμόγελα..


Δείτε από το 2:12 εως το 5:20


Εδώ αξίζει να το παρακολουθήσετε από το 6ο λεπτό και μετά διαβάζοντας τα σχόλια.

Αναρωτιέμαι γιατί ο πατέρας του μετά το θάνατό του, ήταν τόσο ήρεμος, χαμογελούσε και φαινόταν απαθής.


 πηγή: οκ



 

2 σχόλια :

  1. Pistevw oti zei o MICHAEL JACKSON kai iparxoun idafora stoixeia pou to apodiknioun all den einai sigouro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pistevw pws o MICHAEL JACKSON ZEI yparxoun diafora stoixeia pou to apodiknioun alla den einai sigouro.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε διατυπώστε τα σχόλια σας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι όχι γκρίκλις διότι είμαστε κληρονόμοι της πιο δημοφιλούς και πλούσιας γλώσσας στον κόσμο. Επίσης παρακαλούμε το περιεχόμενο των σχολίων είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, να μην περιέχει ύβρεις, διότι ως πολιτισμένοι άνθρωποι οφείλουμε να διατηρήσουμε ενα επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν οτι ενδεχομένως να παρακολουθούν κι ανήλικα παιδιά το ιστολόγιο. Όπως και να ΄χει, κάθε άποψή σας είναι σεβαστή αρκεί να διατυπώνεται με κόσμιο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...