Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Δεν θα πιστεύετε στα ΜΑΤΙΑ και τα ΑΥΤΙΑ σας! To «Χάραγμα» Αντικαταστάθηκε με κάτι Χειρότερο!;!;

Αποτέλεσμα εικόνας για βαρυ υδωρ 666Πριν από μέρες αναρτήθηκε σε μια ξένη ιστοσελίδα μια ανακοίνωση με την οποία ενημέρωνε τον κόσμο για την αντικατάσταση του τσιπ αναγνωρίσεως στους ανθρώπους, για το οποίο έχει γίνει τόσος πολύς θόρυβος, με βαρύ ύδωρ ή τρίτιον.
Ο θόρυβος για τα τσιπάκια σταμάτησε ως δια μαγείας, γιατί ήταν δαπανηρά, χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση για την τοποθέτησή τους, εντοπιζόταν εύκολα στον οργανισμό και μπορούσαν να αφαιρεθούν και οι αποδεχόμενοι από ανάγκη δυσανασχετούσαν για πολλούς προσωπικούς ή θρησκευτικούς λόγους.

Οι σατανάδες εξουσιαστές ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ (200γρ.) ΔΙΑΚΟΣΙΩΝ ΜΙΚΡΟΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ ΒΑΡΕΩΣ ΥΔΑΤΟΣ (ένα μικρογραμμάριο ισούται με ένα εκατομμυριοστό του γραμμαρίου ), το οποίο ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ ΚΑΙ ΠΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΝΕΡΟ Ή ΜΕ ΠΟΤΟ – ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ – Ο ΛΗΠΤΗΣ και το αντιλαμβάνεσαι από τα καρκινώματα του οργανισμού λόγω της ραδιενέργειας.
ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ-ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ – ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.
ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΙΟΥ ΤΟΤΕ Η ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.
Αυτή η μέθοδος, είναι οικονομικότερη, περισσότερο ύπουλη και ασυγκρίτως πιο επικίνδυνη από το τσιπάκι.
Διαβάζοντας την ανακοίνωση αυτή, μου λύθηκε μια απορία.
Πρόπερσι είχε πάει τα παιδιά του στην Ντισνεϊλαντ στο Παρίσι ‘ενας φίλος, και αντί για εισιτήριο -πληρώσανε το αντίτιμο – τους σφράγισαν τον καρπό του χεριού τους χωρίς να φαίνεται τίποτε, και τους είπαν ότι ισχύει για τέσσερις μέρες, « βάζαμε-μου είπε- τον καρπό μας μπροστά σε μία κάμερα και άνοιγε η μπάρα εισόδου».
Έσπαγα το κεφάλι μου τι μπορεί να ήταν το υγρό που διάβαζε η κάμερα αλλά και δεν έφευγε με το πλύσιμο.
Στην ίδια ανακοίνωση διάβασα επίσης ότι ΜΕ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΚΟΛΛΟΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 8-10 ΜΙΚΡΟΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΡΙΤΙΟΥ.
Και άρχισα να κάνω πονηρές σκέψεις . «Θου φυλακή τω στόματί μου».
diadrastika.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε διατυπώστε τα σχόλια σας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι όχι γκρίκλις διότι είμαστε κληρονόμοι της πιο δημοφιλούς και πλούσιας γλώσσας στον κόσμο. Επίσης παρακαλούμε το περιεχόμενο των σχολίων είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, να μην περιέχει ύβρεις, διότι ως πολιτισμένοι άνθρωποι οφείλουμε να διατηρήσουμε ενα επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν οτι ενδεχομένως να παρακολουθούν κι ανήλικα παιδιά το ιστολόγιο. Όπως και να ΄χει, κάθε άποψή σας είναι σεβαστή αρκεί να διατυπώνεται με κόσμιο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...