Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Ξεπερνά τα 9 ρίχτερ η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. "Ελληνες" πολιτικοί, συνεργάζονται με εμπλεκόμενους σε δίκτυα διακινητών λαθρομεταναστών!

Η είδηση, ξεπερνά τα όρια ακόμα κι εκείνων των ειδήσεων που προκαλούν αλλεπάλληλους τεκτονικούς σεισμούς και ισχυρό τσουνάμι.
Κι αυτό, είναι το πρώτο μέρος... έπεται συνέχεια...


Είναι σε γνώση μου, πως η δημοσιοποίηση της, φέρνει σε άμεσο κίνδυνο ακόμα και τη ζωή μου.
Από τη στιγμή όμως που περιήλθαν στα χέρια μου, δεν έχω δικαίωμα να σιωπήσω.



ΑΝ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ... ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ... ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ, γιατί... 

Το λιγότερο, η δημοσιοποίησή της μέσα από τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, θα πρέπει να προκαλέσει ισχυρό τσουνάμι και την πτώση της κυβέρνησης.

Θα μπορούσα να πω, "αν έστω και το 10 να αληθεύει απ' όλα αυτά, σε ένα πολιτισμένο κράτος, θα προκαλούσε πολιτικούς τεκτονικούς σεισμούς.

Σε μια χώρα όμως, που η διαφθορά και η διαπλοκή αυτής της κυβέρνησης, αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων, έχει κτυπήσει κόκκινο, το ελάχιστο μετά τις αποκαλύψεις, θα είναι η άμεση παραίτηση της κυβέρνησης και η παρέμβαση των ελάχιστων έντιμων εισαγγελικών λειτουργών της Δικαιοσύνης και των Ενόπλων Δυνάμεων, δεδομένου ότι τα στοιχεία που παρατίθενται, δεν νομίζω να μπορεί κανείς να τα αμφισβητήσει.


Και επειδή πολλές φορές τα πολλά λόγια είναι περιττά, η συνέχεια στις επόμενες σελίδες - φωτιά.


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Κύριε ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ, ως ΕΛΛΗΝΙΔΑ, σας ευχαριστώ, που ανοιγετε με κίνδυνο της ζωής σας, τα μάτια του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.




by ANTI300

(σχόλιο ok: για μεγέθυνση στο παρακάτω αρχείο scribd, πατήστε στα 4 βελάκια κάτω δεξιά γωνία)


Πηγή ΑΝΤΙ300α

1 σχόλια :

Παρακαλούμε διατυπώστε τα σχόλια σας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι όχι γκρίκλις διότι είμαστε κληρονόμοι της πιο δημοφιλούς και πλούσιας γλώσσας στον κόσμο. Επίσης παρακαλούμε το περιεχόμενο των σχολίων είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, να μην περιέχει ύβρεις, διότι ως πολιτισμένοι άνθρωποι οφείλουμε να διατηρήσουμε ενα επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν οτι ενδεχομένως να παρακολουθούν κι ανήλικα παιδιά το ιστολόγιο. Όπως και να ΄χει, κάθε άποψή σας είναι σεβαστή αρκεί να διατυπώνεται με κόσμιο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...