Λίγα λόγια για το Ok και όροι χρήσης του. 
Το ιστολόγιο ok ασχολείται με ευρύτερη γενική θεματολογία,  περισσότερο όμως κλίνει προς  ενημέρωση αφυπνιστικών, αποκαλυπτικών θεμάτων που αφορούν κυρίως τα σχέδια της παγκόσμιας νέας τάξεως που ενεργεί εις βάρους του πλανήτη.

Η τοποθέτηση αναρτήσεων προέρχεται είτε από δική μας συγγραφή και συλλογή στοιχείων, είτε από αναπαραγωγή θεμάτων από άλλα μπλογκς (με αναγραφόμενη πηγή), με γνώμονα του τί εφιστά το δικό μας ενδιαφέρον ζωντανό, αλλά και του τί θεωρούμε οτι κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού κατά προσέγγιση. 

Η διατήρηση αυτού του μπλογκ γίνεται περισσότερο από χόμπυ αλλά και την επιθυμία να μοιραστούμε μαζί σας αυτά που διαβάζουμε. Συλλέγουμε τα καλύτερα θέματα σύμφωνα με την δική μας κρίση και τα τοποθετούμε στο ιστολόγιο. 

Μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς ενεργά, δίδοντάς μας κάποιο/-α άρθρα που θέλετε να προωθήσετε, με ή χωρίς αναφορά του ονόματος ή της πηγής σας, έτσι ώστε να το προωθήσουμε στο ιστολόγιο προς δημοσίευση στο κοινό. Όλα τα κείμενα είναι αποδεκτά, με την προϋπόθεση να μην περιέχουν υβριστικό, σεξουαλικό περιεχόμενο, να μην υποστηρίζονται πολιτικά κόμματα και να μην θίγεται η ορθόδοξη πίστη και ελληνική ταυτότητά μας. 

Επίσης μπορείτε να μπείτε στη λίστα των υποστηρικτών μας μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twittergoogle+, feedburner, networkedblogs κλπ.), να γίνετε μέλη της λίστας blog followersgoogle followers κλπ., να εγγραφείτε στο ok newsletter ώστε να έρχονται τα άρθρα στο e-mail σας και να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα μας κατευθείαν στη σελίδα του προφίλ σας, χωρίς να χρειάζεται να αναζητάτε κάθε φορά το ιστολόγιό μας για να διαβάσετε τα άρθρα μας. 

Μπορείτε να προωθήσετε το ιστολόγιό σας:  
  • 1) τοποθετώντας το όνομα του-μ' ενεργό σύνδεσμό του, στο πεδίο φιλικά ιστολόγια (ΕΔΩ) ή στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας
  • 2) κάνοντας ανταλλαγή λογότυπων (banner) (ΕΔΩ),
  • 3) αλλά και διαμέσου ενός άρθρου σας που θα κοινοποιηθεί από εμάς με εμφανή την πηγή που θα μας δώσετε.

Το e-mail μας είναι διαθέσιμο για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για την αποστολή άρθρων που θέλετε να προωθήσετε, για σχόλια, για προτάσεις βελτίωσης του μπλογκ, για προσθήκη πληροφοριών πάνω σε ένα θέμα που δημοσιεύσαμε, για παράπονα, για επισημάνσεις και οτιδήποτε άλλο εσείς επιθυμείτε.

Για όσους επιθυμούν να αναρτήσουν στον ιστοχώρο τους κάποιο κείμενο από το ιστολόγιό μας, δύνανται να το κάνουν υπό την προϋπόθεση:

  • να συμπεριλαμβάνεται οπωσδήποτε σε εμφανές σημείο η πηγή του ιστολογίου ok, δηλαδή "eviou.blogspot.com" εαν το κείμενο είναι καθαρά δικής μας συγγραφής, 
  • και σε περίπτωση που είναι αναδημοσίευση από άλλο μπλογκ να αναφέρεται πρώτα ο σύνδεσμος της κύριας πηγής που λάβαμε εμείς το κείμενο  και ακολούθως την δική μας πηγή κάτω από αυτό.

Καλή σας ενημέρωση λοιπόν και μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη μας για να διαβάζετε πρώτοι τα θέματα στον τοίχο σας!