Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Ακόμα 200 φιάλες (περίπου) αίμα θα χρειαστεί το 4χρονο αγοράκι


Η έκκληση για αίμα έγινε απο προχθές 13-03-2013 από την θεία του μικρού Βασίλη Σαρικά.

Συγκλονιστική ήταν η προσφορά αίματος απο τους συμπολιτές μας το τελευταίο διήμερο για την περίπτωση του μικρού Βασίλη.
Στο σύνολο 106 φιάλες αίμα προσφέρθηκαν από συμπολίτες μας το τελευταίο διήμερο.

Ο μικρός Βασίλης νοσηλεύεται στο ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Ελπίδα και προχθες 14-03 υποβλήθηκε με επιτυχή αποτέλεσμα σε μία πάρα πολύ σοβαρή χειρουργική επέμβαση. Η πάθηση του μικρού αγοριού απαιτεί αρκετό χρόνο παραμονής στο ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Ελπίδα (τουλάχιστον 2 μήνες).

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έιχαμε από το οικογενιακό του περιβάλλον για τους επόμενους 2 μήνες θα χρειαστεί περίπου 200 φιάλες αίμα.


Όποτε όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει αίμα από τώρα έτσι ώστε να καλυφθεί το αίμα που θα χρειαστεί το άχρονο αγόρι για επόμενο δίμηνο.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθήται στο τηλ.6977783307 της κ.Παναγιώτας Κοσκινιάτη η στο τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.
Η οικογένια του 4χρονου αγοριού απευθήνει ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ευαισθητοποίηση και προσέλευση των συμπολιτών μας στο τμημα αιμοδοσίας το τελευταίο διήμερο.

ifmedia.gr 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε διατυπώστε τα σχόλια σας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι όχι γκρίκλις διότι είμαστε κληρονόμοι της πιο δημοφιλούς και πλούσιας γλώσσας στον κόσμο. Επίσης παρακαλούμε το περιεχόμενο των σχολίων είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, να μην περιέχει ύβρεις, διότι ως πολιτισμένοι άνθρωποι οφείλουμε να διατηρήσουμε ενα επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν οτι ενδεχομένως να παρακολουθούν κι ανήλικα παιδιά το ιστολόγιο. Όπως και να ΄χει, κάθε άποψή σας είναι σεβαστή αρκεί να διατυπώνεται με κόσμιο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...