Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Παγωτό στιγμής με ένα υλικό!

recipe picture

Χρόνος Εκτέλεσης : 10 λεπτά
Κόστος: 2.00 €
Βαθμός Δυσκολίας: 1
Μερίδες: Οικογενειακή
Κόβουμε σε ροδέλες τις μπανάνες. Τις βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες.

Τις χτυπάμε στο μπλέντερ. Το παγωτό μας είναι έτοιμο όταν οι μπανάνες γίνουν μια νόστιμη μαστιχωτή μάζα γεμάτη γεύση και γλύκα…

 
Και αν θέλετε βάζοντας ένα υλικό ακόμα να φτιάξετε παγωτό με άλλες γεύσεις. Μια γεμάτη κουταλιά ανά μπανάνα και ανά άτομο από πραλίνα ή φυστικοβούτυρο ή καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα στο μπλέντερ μαζί με τις μπανάνες πάει τη γεύση σε άλλο επίπεδο

http://www.oisyntagesmoy.gr/index.php/recipes/view_recipe/826 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε διατυπώστε τα σχόλια σας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κι όχι γκρίκλις διότι είμαστε κληρονόμοι της πιο δημοφιλούς και πλούσιας γλώσσας στον κόσμο. Επίσης παρακαλούμε το περιεχόμενο των σχολίων είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, να μην περιέχει ύβρεις, διότι ως πολιτισμένοι άνθρωποι οφείλουμε να διατηρήσουμε ενα επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν οτι ενδεχομένως να παρακολουθούν κι ανήλικα παιδιά το ιστολόγιο. Όπως και να ΄χει, κάθε άποψή σας είναι σεβαστή αρκεί να διατυπώνεται με κόσμιο τρόπο. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...